Nové trendy v analýze biologického materiálu - Šafranková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce je věnována používaným metodám a novým technologiím pro přípravu a analýzu vzorků. Mezi moderní metody patří například QuEChERS nebo mikroextrakce. Metody jsou rychlé a využívají se v medicíně, farmacii nebo v zemědělství.
New trends in analysis of biological samples
Keywords: analýzy; vzorky; extrakce; chromatografie; RapidFire; analysis; sample; extraction; chromatography