Vývoj vlivu podnikatelského prostředí v socioekonomických podmínkách skandinávských zemí - Koubová, Renata (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá socioekonomickými podmínkami a podnikatelským prostředím skandinávských zemí a jejich vzájemnou interakcí. Je zaměřena zejména na období celosvětové finanční krize posledních let, kdy zkoumá jednak samostatný vývoj obou výše zmíněných prostředí a dále pak vývoj jejich vzájemného vlivu v tomto období.
The development of corporate environmental impact in socio-economic conditions in Scandinavian countries
Keywords: světová finanční krize; Skandinávie; socioekonomické podmínky; podnikatelské prostředí; global financial crisis; Scandinavia; socio-economic conditions; corporate environmental