Moderne Medien in Fremdsprachenunterricht - Dohnalová, Pavla (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá významem moderních médií ve vyučování cizích jazyků. Práce je soustředěna především na využití videotechniky.
Moderní média ve vyučování cizích jazyků
Keywords: pedagogika; cizí jazyky; výuka; videotechnika