Řízení a organizace cestovní kanceláře - Suchánková, Šárka (Univerzita Pardubice, 1998)
V prvé části práce se jedná o přehled managementu, marketingu, pojištění a práva v cestovním ruchu. Druhá část se zaměřuje na návrh zákona o poskytování služeb v cestovním ruchu. Závěrečná část obsahuje aplikaci teoretické části v praxi v Cestovní kanceláři Dopravního podniku města Hradce Králové.
Travel agency controlling and organization
Keywords: Cestovní ruch; cestovní kancelář; Management; marketing cestovního ruchu; Dopravní podnik města Hr.Králové