On-line marketingová podpora vybrané společnosti - Kmoníčková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2025)
Diplomová práce se zabývá on-line marketingovou podporou vybrané společnosti. V první kapitole je teoreticky vymezena zkoumaná problematika. Ve druhé kapitole je zpracována analýza současného stavu on-line marketingové podpory ve vybrané společnosti, na základě jejichž výsledků je ve třetí kapitole prezentován návrh on-line marketingové podpory pro vybranou společnost, který bude ve čtvrté kapitole zhodnocen.
On-line marketing support for the selected company
Keywords: on-line marketing; marketingové nástroje; on-line reklama; PPC; Google vyhledávač; on-line marketing; marketing tools; on-line advertising; PPC; Google search engine