Vytypování a zavedení metody pro efektivní izolaci IgE ze sér hypersenzibilizovaných pacientů - Fojtíková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Optimalizace podmínek izolace imunoglobulinu E k následnému použití pro přípravu specifických imunoafinitních mikroreaktorů a vyhledávání alergogenních epitopů. Imunoglobulin E byl izolován metodou iontově výměnné chromatografie a afinitní chromatografie s využitím anti-IgE protilátek nebo Concanavalinu A.
Typization and method establishment for effective isolation of IgE from serum of hypersensibilized patients
Keywords: imunoglobin E; izolace; purifikace; bioafinitní chromatografie; iontově výměnná chromatografie