Studium reaktivity iniciátorů UV polymerace pomocí FTIR - Váňová, Jana (Univerzita Pardubice, 2003)
Sledování rozpadu fotoiniciátorů UV polymerace.
Study the reactivity of initiators UV polymerization by FTIR
Keywords: Fourierova transformace infračervených spekter; UV vytvrzování; fotoiniciátory; polymerace