Založení podniku silniční nákladní dopravy - Říhová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci je postižena a zpracována problematika založení podniku silniční nákladní dopravy a navržen postup založení malé dopravní firmy.
Keywords: silniční doprava; nákladní doprava