Skladování ve společnosti SAMBULAR s.r.o. - Homolková, Jana (Univerzita Pardubice, 2019)
Cílem diplomové práce je navrhnout opatření vedoucí ke zlepšení skladování ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy týkající se skladů a skladování, druhy zásob. Jedna z kapitol se věnuje skladování specifických materiálů, tedy nebezpečných látek a základní legislativě s tím spojené. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu skladovacích prostor v příslušných terminálech. Na základě zjištěných skutečností jsou navržena opatření, doporučení a řešení na zlepšení skladování ve společnosti SAMBULAR s.r.o. s provozovnou v Teplicích.
Warehousing Logistics at SAMBULAR Ltd.
Keywords: druhy skladů; skladové operace a procesy; regálová technika; skladování nebezpečného zboží; type of warehouses; warehouse operations and processes; shelving systems; storage of dangerous goods