Majetkové delikty - správní a soudní trestání - Drábková, Pavlína (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je zaměřena na popis, výklad a aplikaci základních institutů veřejného práva ve vztahu k majetkovým deliktům. Konkrétně se pak zabývá analýzou skutkových podstat majetkových přestupků a korespondujících trestných činů proti majetku. V závěru jsou jednotlivé procesní postupy v rámci správního a soudního trestání porovnávány.
Crimes against property - administrative and judicial punishment
Keywords: majetkové delikty; pachatelé; protiprávní jednání; přestupky; trestné činy; crime against property; culprit; illegal conduct; offense; crime