Finanční náročnost údržby tramvajových vozidel dle jednotlivých typů - Doležal, Jan (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zaměřuje na finanční náročnost údržby tramvajových vozidel v Dopravním podniku hlavního města Prahy. Hlavní náplní práce je analýza zásob náhradních dílů a úprava zásobovacího procesu s ohledem na budoucí potřeby dopravního podniku a strategie jeho růstu.
The financial demands of maintenance of tram vehicles by types
Keywords: dopravní podnik; zásoby; ABC analýza; XYZ analýza; skladování; plánování nákupu; transport company; stocks; ABC analysis; XYZ analysis; warehousing; purchase planning