Citlivost enterokoků izolovaných ze psů na vybraná antibakteriální léčiva - Uhrová, Martina (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce se zabývá výskytem jednotlivých druhů enterokoků v klinickém materiálu odebraném ze psů a stanovením jejich citlivosti na vybraná antibiotika.
Sensitivity of enterococci isolated of dogs on antimicrobacterial drugs
Keywords: psi; enterokoky; citlivost