Marketing produktu firmy Vision Praha s.r.o. - Klapka, Jakub (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce se v první části věnuje shrnutí poznatků o marketingu služeb. Na to navazuje analýza marketingového produktu podniku Vision Praha s.r.o. Pro zkvalitnění závěrů byl proveden marketingový výzkum ohledně nákupního rozhodování podniků ve věci nákupu informačních systémů. Výsledky tohoto průzkumu jsou publikovány v další kapitole. Závěrem práce je předloženo konkrétní doporučení na zlepšení marketingu v této firmě.
Marketing of product in company Vision Praha s.r.o.
Keywords: marketing služeb; vlastnosti služeb; marketingový mix; marketingový průzkum; services marketing; attributes of services; marketing mix; marketing research