Marketingový informační systém firmy Pars nova, a. s. - Kuběnka, Michal (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce popisuje marketingový informační systém a firmu Pars nova, a. s. a aplikuje získané poznatky na firmu.
Keywords: Analýza; Informace; Marketing; Informační systém