Uplatnění sluchově postižených v orgánech státní správy se sídlem v Hradci Králové - Svobodová, Ester (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na zaměstnávání sluchově postižených. Zabývá se orgány státní správy se sídlem v Hradci Králové. Hodnotí současný stav nezaměstnanosti v Hradci Králové.
Exercise of aurally handicapped people in the state administration bodies based in Hradec Králové
Keywords: Státní správa; správní úřady; sluchově postižení; zaměstnanost; Nezaměstnanost; State administration; administrative offices; aurally hadicapped; Employment; Unemployment