Efektivita přepravy osob se zdravotním postižením - Šplíchalová, Helena (Univerzita Pardubice, 2017)
Diplomová práce se zabývá dopravou a dopravními prostředky speciálně upravenými pro přepravu handicapovaných osob. Je zaměřena na zefektivnění přepravy osob se zdravotním postižením ve společnosti AUDIS BUS, s. r. o. Pomocí analýzy současného stavu jsou vytvořeny návrhy na efektivnější poskytování těchto služeb.
Transport efficiency of people with disabilities
Keywords: osoby se zdravotním postižením; bezbariérová doprava; efektivita; AUDIS BUS, s.r.o.; people with disabilities; barrier-free transport; efficiency; AUDIS BUS, Ltd.