Výskyt a stanovení r. Arcobacter v potravinách - Husková, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2000)
Práce se zabývá charakteristikou, výskytem, klinickým významem a metodami stanovení zástupců rodu Arcobacter.
Occurence and detection of Arcobacter genus in foodstuffs
Keywords: Arcobacter spp.; Campylobacter cryaerophila; potraviny