Návrh a realizace průmyslového regulátoru - Valášek, Michal (Univerzita Pardubice, 2023)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací průmyslového regulátoru. Práce obsahuje teoretický popis regulátorů a jejich funkcí a zabývá se konstrukčním a algoritmickým řešením průmyslového regulátoru za použití vývojového kitu Arduino Uno.
Design and implementation of an industrial controller
Keywords: regulace; PID; Arduino; regulační obvod; PWM; regulation; PID; Arduino; control circuit; PWM