Zaměstnanecké benefity - Sedláková, Eva (Univerzita Pardubice, 2013)
Bakalářská práce "Zaměstnanecké benefity" je zaměřena na zaměstnanecké výhody. Je zde popsána základní charakteristika zaměstnaneckých výhod a jejich členění. Dále jsou zde popsány daňové aspekty jednotlivých zaměstnaneckých benefitů, žebříček nejpopulárnějších výhod a kafeteria systém. V druhé části práce je popis zaměstnaneckých výhod u několika konkrétních podniků rozdělených podle velikosti. Na závěr této části je porovnání z výše popsaných informací.
Employee benefits
Keywords: zaměstnanecké benefity; odměňování zaměstnanců; daňové aspekty benefitů; kafeteria systém; employee benefits; remuneration of employee; tax aspects of benefits; cafeteria system