Model expertního systému pro plynovou chromatografii - Ševčík, Jiří Georg Kamil (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se věnuje výzkumu a vývoji nového modelu metody analytické plynové chromatografie. Tento model je označen jako expertní systém plynové chromatografie.
Keywords: plynová chromatografie; expertní systémy; instrumentální metody