Analýza a návrh zabezpečení vybrané oblasti - Musilová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2013)
Práce je zaměřena na návrh zabezpečení vybrané maloobchodní prodejny potravin. Úvodní část práce je zaměřena na prověrku okolí prodejny a seznámení s jejím chodem. Dále je v práci řešeno technické a mechanické zabezpečení prodejny proti vloupání. Práce je dále soustředěna na požární bezpečnost. Požární bezpečnost je zkoumána v samostatné kapitole, ve které jsou navrhovány změny zmírňující nedostatky na prodejně. Veškeré navrhované zabezpečení je finančně ohodnoceno v poslední kapitole.
Analysis and desing of security of the selected area
Keywords: poplachové zabezpečovací systémy; detektory; prodejny; požární bezpečnost; riziko požáru; náklady; intruder alarm systems; detectors; store; fire safety; fire risk; costs