Ekonomické aktivity obcí - Jurečková, Drahomíra (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci zabývá obcemi. Popisuje druhy obcí, jejich orgány, hospodaření s obecním majetkem, strukturu obecního rozpočtu a konkrétní oblasti hospodaření obcí.
The economic activities of municipalities
Keywords: obce; rozpočet obce; příjmy; výdaje; veřejné statky; hospodářská aktivita