Language as a means of power in Harold Pinter´s drama - Švachová, Věra (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá významem poznatků o moci v jazyce a názorně předvádí principy moci a mocenských vztahů v oblasti lingvistiky na třech významných hrách Harolda Pintera.
Jazyk jako nástroj moci v dramatech Harolda Pintera
Keywords: moc; jazyk; divadelní hry; Pinter, Harold; absurdní divadlo