Interakce vozidla s překážkou za snížené viditelnosti - Sedláček, Martin (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce obsahuje analýzu nehodovosti za snížené viditelnosti, analytický model interakce vozidla s neosvětlenou překážkou. Výsledky experimentálního měření dosvitu vozidla a dynamických měření rychlosti a dráhy v průběhu reakce idiče na neosvětlenou překážku.
Interaction of vehicle with an ostacle in conditions of restricted visibility
Keywords: Dopravní nehody; snížená viditelnost; vozidla; interakce; překážky