Radiové systémy na ČD a jejich vliv na bezpečnost dopravy - Florian, Luděk (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce podává přehled o současném stavu radiové sítě Českých drah, přehled nových technologií v této oblasti ve státech Evropské unie.
Keywords: České dráhy; komunikační systémy; radiové systémy; radiové sítě; selektivní volba