Analýza tiskových procesů na flexotiskovém stroji Novoflex - Valenta, Martin (Univerzita Pardubice, 2003)
Cílem práce je posouzení výsledků tisku dosahovaných v podmínkách flexotiskového provozu Obchodních tiskáren Kolín, a to na flexotiskovém stroji s centrálním tlakovým válcem Novofles, vyrobeným firmou Windmöller & Hölscher.
Printing processes analysis on Novoflex flexographic press
Keywords: flexotisk; tónová hodnota