Ambulantní péče o handicapované lidi - Špalková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá problematikou handicapu, významem, prostředky a podmínkami činnosti středisek výchovné péče.
Ambulatory care for handicap people
Keywords: postižení lidé; Integrace; péče; Speciální pedagogika; střediska