Prevence ohrožení dítěte na Kolínsku - Daníčková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2012)
Bakalářská práce se zabývá realizací prevence ohrožení dítěte v České republice a základními pojmy dané problematiky. Popisuje aktuální stav preventivní péče v oblasti ohrožení dítěte na Kolínsku. Shrnuje daná zařízení a hlouběji popisuje nynějšího největšího poskytovatele daných služeb designem případové studie.
Protection of Child at Risk in Kolín Region
Keywords: ohrožené děti; ohrožení rodiny; prevence; Kolínsko; child at risk; family at risk; prevention; Kolín region