Analýza a vylepšení databáze v konkrétní firmě - Zvěřinová, Lada (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce pojednává o analýze současného stavu databáze v dané firmě a následném popisu možného návrhu na vylepšení jejich stávající databáze.
Analyse and database improvement in the concrete company
Keywords: databases; database management system; database models; Database systems; integrity limitation; data normalization; Databáze; systém řízení báze dat; databázové modely; databázové systémy; integritní omezení; normalizace dat