Biologické čištění odpadních vod - Plzáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce pojednává o biologickém čištění odpadních vod. V první části se tato bakalářská práce zabývá biofilmem a jeho využitím v čistírnách odpadních vod a v bioreaktorech. Další část práce je zaměřena na biodegradaci a s uvedením konkretních způsobů odstraněni toxických látek z odpadních vod.
Biological Wastewater treatment
Keywords: Biofilm; Biodegradace; Odpadni voda; Biofilm; Biodegrada; Wastewater