Akceptace ztráty zaměstnání pracovníků ekonomicky prosperujícího podniku - Petrásek, Martin (Univerzita Pardubice, 1999)
V obecné části práce je nezaměstnanost analyzována z teoretického hlediska. Praktická část je věnována postojům pracovníků ekonomicky prosperujícího podniku k možnosti ztráty zaměstnání.
Acceptation of unemployment by workers of economicly prosperous company
Keywords: Nezaměstnanost; psychologie; podniky; rekvalifikace