Radioterapie glioblastomu - Samek, Jakub (Univerzita Pardubice, 2016)
Název mé Bakalářské práce zní radioterapie glioblastomu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zaobírám epidemiologii, etiologii, příznaky, diagnostikou, patofyziologii a radioterapii glioblastomu. V praktické části se budu zabývat vytvořením kazuistiky, TCP/NTCP modelu a dose volume histogramu u pacienta s glioblastomem.
Radiotherapy of glioblastoma
Keywords: radioterapie; glioblastom; dávka; tcp; radiotherapy; glioblastoma; dose; tcp