Podnikatelský záměr - Rejchrtová, Simona (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá problematikou přípravy a kvalitního zpracování podnikatelského záměru, vytyčuje hlavní náležitosti podnikatelského záměru a zásady pro jeho správné zpracování.
The Plan of enterprise
Keywords: podnikatelský záměr; zpracování; Finanční analýza; analýza rizika