Netradiční keramické pigmenty - Šulcová, Petra (Univerzita Pardubice, 2001)
Práce je zaměřena na prozkoumání barevných možností systému CeO2-PrO2 s cílem nalézt barevně zajímavý intenzivně sytý odstín pigmentu aplikovaného v glazuře.
Keywords: Keramické pigmenty; barevnost pigmentů