On-line marketingová komunikace e-shopu Mamtex.cz - Rošková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na on-line marketingovou komunikaci e-shopu Mamtex.cz. První kapitola poskytuje teoretické vymezení on-line marketingové komunikace. Druhá kapitola se věnuje analýze současného stavu on-line marketingové komunikace e-shopu Mamtex.cz. Na základě této analýzy jsou ve třetí kapitole vytvořeny návrhy opatření ke zlepšení on-line marketingové komunikace e-shopu Mamtex.cz.
On-line marketing communication of Mamtex.cz e-shop
Keywords: on-line marketing; sociální sítě; e-commerce; Mamtextile s.r.o.; on-line marketing; social networks; e-commerce; Mamtextile s.r.o.