Návrh, realizace a správa sítí WAN - Slavík, Radek (Univerzita Pardubice, 2009)
Práce je věnována stručné charakteristice rozlehlých (WAN) sítí. V teoretické části jsou popsány základy WAN sítí, spojové protokoly a jednotlivé technologie realizací rozlehlých sítí. Praktická část se zabývá návrhem a realizací skutečné sítě v obci Rosice.
Design, realization and administration of wide area networks (WAN)
Keywords: WAN; PPP; IEEE 802.11; Frame Relay; AP; Klient; RouterBoard; WAN; PPP; IEEE 802.11; Frame Relay; AP; Klient; RouterBoard