Bezpečnost silničního provozu ve vazbě na řidiče jednostopých vozidel - Jarolím, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá problematikou bezpečnosti silničního provozu ve vazbě na řidiče jednostopých vozidel. Zaměřena je především na vývoj nehodovosti a rozbor faktorů ovlivňujících bezpečnost silničního provozu. Výsledkem je návrh konkrétních opatření směřujících ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu.
Road safety in relation to two-wheels vehicle drivers
Keywords: silniční provoz; nehodovost; bezpečnost; jednostopá vozidla; statistiky; road traffic; accident rate; road safety; two-wheels vehicles; statistics