Tvorba e-learningového kurzu pro ekonomické předměty - Andrle, Vlastimil (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na využívání e-learningu jako alternativní formy vzdělávání, ukazuje možnosti, výhody a nevýhody této formy vzdělávání. Jsou zpracovány studijní materiály pro vybrané kapitoly makroekonomie, z nichž byl vytvořen pomocí programu Autor elektronický kurz.
E-learning creation for economics subjects
Keywords: E-learning; výukové programy; vzdělávací systémy