Grafika na webu - Poklop, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou elektronického materiálu zaměřeného na grafické webové prvky. Úvod práce je věnován popisu webových technologií, současných trendů webových stránek a problematice přístupnosti stránek pro postižené uživatele. Následující část popisuje tvorbu vzorových grafických webových prvků s využitím jazyků HTML, CSS a Javascript. Závěrečná část obsahuje vytvoření studijního materiálu na toto téma a zhodnocení celé práce.
Web graphics
Keywords: webové stránky; technologie internetu; webová grafika; studijní materiály; website; internet technology; web graphics; study material