Zavedení MHD v Ústí nad Orlicí - Malinka, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Obsahem této bakalářské práce je zavedení městské hromadné dopravy ve městě Ústí nad Orlicí. Postupuje se nejprve analýzou veřejné linkové dopravy, poté samotným návrhem linek, jízdního řádu a nakonec zhodnocením návrhu pomocí výkonových ukazatelů, které mohou sloužit jako podklad pro ekonomické zhodnocení. Práce samotnou ekonomickou stránku neřeší. Výsledkem je nový tabelární jízdní řád a směnový plán řidičů.
The introduction of urban transport in Ústí nad Orlicí
Keywords: městská hromadná doprava; zastávka; dopravní obslužnost; dostupnost; spoj; linka; urban public transport; bus stop; public transport services; availability; connection; route