Řízení nákupu, stavu zásob v Ostroji a.s. - Skřivánek, Filip (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá nákupem a řízením zásob ve firmě Ostroj a.s. V teoretické části seznamuji čtenáře s nákupním marketingem, s jednotlivými druhy nákupních strategií a strategií řízení zásob. V praktické části se zaměřuji na charakteristiku firmy Ostroj a.s. a její řízení nákupu, hodnocení dodavatelů a členění zásob.
Purchasing management and inventory in Ostroj corporation
Keywords: skladování; strategické řízení zásob; dodavatelé; druhy zásob; storage; strategic inventory management; suppliers; types of inventory