Analýza vertikální interní komunikace ve vybraném podniku - Krumplová, Markéta (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářský práce se zaměřuje na problematiku vertikální interní komunikaci ve vybraném podniku. Cílem práce je najít slabá místa v komunikaci mezi vedením a zaměstnanci a navrhnout doporučení ke zlepšení. Teoretická část je zaměřena na vertikální komunikaci, včetně nástrojů, barier a zpětné vazby. Praktická část vychází z dotazníkového šetření ve společnosti Kovo HB, s.r.o. Výsledky analýzy jsou zhodnoceny a doplněny návrhy na zlepšení.
Analysis of vertical internal communication in a selected company
Keywords: interní komunikace; vertikální komunikace; podniková komunikace; zpětná vazba; přenos informací; internal communication; vertical communication; corporate communication; feedback; information flow