Problematika financování silniční autobusové dopravy na území Středočeského kraje - Doležal, Jiří (Univerzita Pardubice, 2004)
Historie a současnost provozování autobusové dopravy, návrh možných řešení organizace dopravy ve Středočeském kraji. Návrh úprav financování dopravy s ohledem na obnovu vozového parku.
Problems of financing of road bus transport at the area of Central Bohemia region
Keywords: autobusová doprava; Dopravní obslužnost; financování dopravy; Středočeský kraj