Podnikatelský záměr - založení účetní firmy v regionu Východní Čechy - Virtová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2013)
Náplní bakalářské práce "Podnikatelský záměr - založení účetní firmy ve Východních Čechách" je zhodnocení možností založení účetní firmy ve vybrané oblasti. V první části jsou vysvětleny nejdůležitější pojmy, které s tématem souvisí. V druhé části je provedena situační analýza a ve třetí jsou uvedené navržené rozpočty. Poslední část se zabývá srovnáním vybraných forem podnikání, výběrem místa podnikání a návrhem na založení účetní firmy.
Business plan - founding the accounting company in Eastern Bohemia
Keywords: podnikatelský plán; SWOT analýzy; rozpočty; marketingové cíle; situační analýza; business plan; SWOT analysis; budgets; marketing goals; situational analysis