Posouzení nasazování motorových jednotek na elektrifikované tratě v ČR - Handl, Jiří (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce se zabývá posouzením vhodnosti nasazení motorových jednotek na elektrifikované tratě v ČR z pohledu kvalitativního ohodnocení jednotek a výše poplatku za použití železniční dopravní cesty.
Assessment of use diesel railcars on electrified railways in the Czech Republic
Keywords: elektrifikované tratě; motorové jednotky; vlakové kilometry; poplatek za použití ŽDC; electrified railways; diesel railcar; train kilometers; charge of the use of railway