Stanovení délky řetězce kondenzovaných fosforečnanů - Bretšnajdrová, Edita (Univerzita Pardubice, 2007)
Vypracování vhodné analytické metody ke stanovení délky řetězce lineárních kondenzovaných fosforečnanů. Ověření základních parametrů a předpokladů při analýze jednotlivých fosforečnanů. Statistické zhodnocení získaných výsledků.
Determination of chain length of condensed phosphates
Keywords: kondenzované fosforečnany; délka řetězce; potenciometrická titrace; fotometrické stanovení