Technicko-ekonomický provoz kontejnerového překladiště ČSKD-INTRANS, a.s., Brno, Horní Heršpice - Hrabovský, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor v práci popisuje současný stav kontejnerového překladiště a jeho technologie. Provádí finanční analýzu společnosti a navrhuje úpravy vedoucí k zlepšení provozu.
The Technically-economic operation of the transport-ship center ČSKD-INTRANS, a.s., Brno, Horní Heršpice
Keywords: Kombinovaná doprava; kontejnery; překladiště; Finanční analýza; certifikace