Správa a vymáhání pohledávek ve společnosti Profidebt, s.r.o. - Dvořák, Vít (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce v první části analyzuje zadluženost domácností, z důvodu stále více se prohlubujícímu nesplácení úvěrů a půjček, v České republice ve srovnání se státy Evropské unie. V druhé části se zabývá možnostmi vymáhání pohledávek v České republice z důvodu rostoucí zadluženosti. V třetí části je provedena analýza postupu společnosti Profidebt, s.r.o., při vymáhání odkoupených pohledávek a analýza úspěšnosti tohoto postupu.
Administration and debt collection of company Profidebt, s.r.o.
Keywords: Pohledávky; Zadluženost; vymáhání; debts; insolvency; Debt collection