Návrh systému pro evidenci událostí v rámci BOZP a PO ve výrobním podniku - Vaňousová, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2021)
Teoretická část bakalářské práce se zaměřuje na charakteristiku BOZP a PO a příslušnou legislativu, která stanovuje, jaké údaje evidovat, jejich obsah a strukturu. Praktická část je zaměřena na vypracování vlastního schématického návrhu pro evidenci událostí, kterými jsou myšleny jak preventivní úkony, tak incidenty pro výrobní podnik. Následně je zaneseno několik příkladů událostí navrženým systémem do struktury záznamu.
Design of a system for the evidence of events within occupational health and safety and fire protection in a manufacturing company
Keywords: BOZP; požární ochrana; pracovní úrazy; školení; informační systém; Occupational health and safety (OHS); fire protection; work accident; training; information system