Rozbor právní úpravy podnikání v České republice - Vlasáková, Lenka (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce se zabývá rozborem současně platných právních norem upravujících podnikání a dále poukazuje na určité právní mezery a nedostatky v našem právním řádu.
Analysis of state of law for enterprises in the Czech republic
Keywords: Podnikání; Živnostenský zákon; právní normy; komora